sunnuntai 20. marraskuuta 2011

there'll be no sunlight if I lose you baby

Päiviä!!
Tänään olisi tarjolla elokuva-arvostelua :) Käväisin siis Jullen ja Sartsan kanssa katsomassa sen paljon puhutun Twilightin. Uusin on siis Aamunkoi osa 1 eli osa 2 on vielä tulossa.

Tää oli kyllä tosi erilainen noihin muihin verrattuna!! Näin yleistä juonta mitään spoilaamatta: Edward ja Bella menee naimisiin, yllätysraskaus ja Jacob on huonolla tuulella käytännössä koko leffan.
Täytyy kyllä antaa krediittiä siitä että oli kyllä paljon parempi kuin mitä odotti. Jotenkin aina odottaa kauheen vähän noilta Twilighteilta ja aina onnistuu yllättämään. :)
Oli jotenkin paljon laadukkaammin tehty ja hahmoista näkyi uusia puolia. (Kaikissa edellisissä Bellalla on tyyliin koko ajan ollut sama ilme...)
Kirjoistakin Aamunkoi oli mun mielestä tosi erilainen. Yhtäkkiä Bella onkin tosi aikuistunut ja menee naimisiin!? Ja sitten pisteenä iin päälle toi raskaus... Ihan jees juoni ja tosiaan todella tyytyväinen sen toteutukseenkin :)


Suosittelen jos on nähnyt ne muutkin! Mun lemppari noista kaikista vaikka en varmaan enää toista kertaa kato (se loppu hyihyi).

Ei mulla muuta. :) Ei kun kohti maanantaina (nojee...) ja silleen.... Nährään!!

-Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti