keskiviikko 21. syyskuuta 2011

but there's a side to you that I never knew

Moikkeliskoikkelis!!!

Tänään olisi luvassa niitä mun lupaamiani ostoskuvia Saksasta. Kuvien laadusta sen verran, että valotus on mitä on syksyn takia (!) ja kamera ei jostain syystä totellut meikää (huom. ei ollenkaan kuvaajasta kiinni ;))...
Ja eikun ihastelemaan:


Siinä se mun legendaarinen Zaran ostos. Mä en muuten oikeesti muistaakseni omistanut mitään kyseisestä liikkeestä ennen tätä. Oho. Kyseessä on kuitenkin siis aivan valtava beige/vaaleanruskea neule. Voi herttileijaa toi on muuten ihana päällä!

Sitten ton näköinen, tällä kertaa aika paljon kevyempi, villapaita mun lempikaupasta Pimkiestä. Tän paidan kanssa taistelin muuten herraties kuinka pitkään kun kaikki kuvat oli sumeita tai muuten vaan outoja. Että tämä saa kelvata. =)

Kröhkröh ompa hyvä kuva... Noi on kuitenkin isot puiset korvakorut joissa tummansinistä lankaa, myöskin Pimkiestä. En normaalisti noin isoja korviksia pidä, mutta noi sopi niin hyvin tuohon ylläolevaan paitaan ja oli muutenkin niin kivat, että pakko oli ostaa. Eikä kaduta :)

Ja asiasta kukkaruukkuun, eli kaikki aivan epäolennaiset kuvat:

Ja ne siivoojaathan kävi täällä siis eilen. Huuups...


Randomit ostokset myös reissusta: Beastly ja Charlie St. Cloud. Ihania leffoja molemmat, tota Charlie St. Cloudia kattellessa kannattaa varata nenäliinoja ja vedenkestävät meikit. Oikeesti.



Huomenna on torstaaiiiiiiii <3 Jee! Huippuviikkoja kaikille!!!

-Maija


PS:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti