keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Firstly..

Heeeips!!

Ja onnittelut mahtavan blogin löytämisestä :D

No niin, elikkäsjoo... Tässä kirjoittelee 14-v. (kaikin tavoin) blondi eteläsuomalainen tytteli. Tätä bloggailua olen ennenkin kokeillut, mutta se on vaan jotenkin... Lopahtanut. :D Nyt aloitankin siis ihan uusiksi ja toivon, että tästä tulee jonkin näköinen harrastuksen tapainenkin.
Tästä blogin sisällöstä voisinkin sanoa vaan, että tämä on enimmäkseen paikka johon suollan nyt mitä ikinä tuleekaan mieleen. En rupea erikseen miksikään "meikkiguruksi" kun en sellainen ole, eikä musta mitään tyyliniekkaakaan millään saa väännettyä. Jotain sinne päin viittaavia postauksia saattaa tulla, esim. mitä on tullut ostettua tai minkä värisiksi on kynnet tullut maalattua. Enimmäkseen kuvia päivittäisestä elämästä ja arkisista asioista. Mainittakoon, että meikäläisen kissa saattaa livahtaa aika monta kertaa kuvissa. ;)
Elämästäni voisin mainita sellaisen faktan, että perheen kanssa tulee aika hirveästi matkusteltua. Kun kerron matkailuista, en yritä lesoilla, vaan fakta on se, että mä matkustan ihan laittoman paljon.
Matkustelun lisäksi harrastuksiin kuuluu tanssi ja kuorossa laulelu. Kuoromatkaakin Italiaan pukkaisi tuossa keväämmällä.
Kiitoksia lukemisesta ja nährään pian!! :)


-Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti